HÍREK$type=ticker$cat=0$cols=3$hide=page-home

Kirják Róbert interjúja a VIDOR Fesztiválról a Kelet-Magyarországban

Nyíregyháza. – Annak, hogy lesz VIDOR, jobban örülök, mint amennyire elszomorít az, hogy a Kossuth téren nem tarthatunk koncerteket – így összegezte nagyon röviden az idei fesztivállal kapcsolatos érzéseit Kirják Róbert, a programsorozatot szervező Móricz Zsigmond Színház igazgatója, aki mögött nagyon nehéz és nagyon dolgos hetek állnak. Az elmúlt hónapokban több forgatókönyvet is el kellett készíteniük, a fesztivál megszervezését nagymértékben befolyásoló kormányzati döntés pedig szinte az utolsó utáni pillanatban, négy nappal a hivatalos sajtótájékoztató előtt született meg. A járványhelyzet miatt már a tavasz sem volt egyszerű, de akkor még bíztak abban, hogy augusztus végére feloldják a korlátozásokat és mindent az eredeti terveknek megfelelően rendezhetnek meg – nem így lett. A fesztivál iránti érdeklődés az elmúlt évekéhez hasonló, ezúttal is nagyon sokan várják a VIDOR-t, ami egyrészt annak köszönhető, hogy a programsorozat az elmúlt két évtized alatt összeforrt Nyíregyházával, másrészt mivel szinte valamennyi nagyrendezvény elmaradt, az embereknek hiányoznak a régóta halogatott találkozások, a kulturált szórakozás, és a gondtalan órák, napok – azok az élmények, amelyeket a fesztivál nyújtani tud. 



Hogyan készültek a VIDOR-ra, és hogyan sikerült néhány nap alatt átalakítani a már kész programot? 
Sokáig bíztunk benne és úgy is terveztük, hogy a VIDOR-t az eredeti terveknek megfelelően rendezhetjük meg, de amikor júliusban felmerült, hogy augusztus 15-e után sem oldják fel a zenés-táncos rendezvényekre vonatkozó korlátozásokat, elkezdtem aggódni. Egészen július 30-áig azonban semmit sem tehettünk: vártuk, milyen kormányzati döntés születik, addig egyetlen fellépőt sem mertünk lemondani. És miután bejelentették a szigorítások meghosszabbítását, nagyon kemény négy nap következett: ennyi időnk volt csupán a hivatalos sajtótájékoztatóig, és megpróbáltuk menteni, ami menthető. Úgy próbáljuk kicsit kompenzálni a látogatókat az elmaradó Kossuth téri koncertekért, hogy két nappal meghosszabbítjuk a fesztivál időtartamát, azaz nem 21-én, hanem 19-én kezdődik, a koncertek egy részét pedig áttettük a Rózsakert Szabadtéri Színpadra és a Sunshine FM VIDOR Kertbe. A kormányzati döntés bejelentése után minden olyan együttessel és énekessel felvettük a kapcsolatot, aki a Kossuth téren akár a nagy-, akár a kisszínpadon fellépett volna, és nagy öröm, hogy az eredetileg tervezett 28 koncert felét meg tudjuk rendezni. Igaz, így nem láthatja és hallhatja ezeket a produkciókat több ezer ember, de azt gondolom, ez volt a legjobb megoldás. Egészen az utolsó pillanatig folytak az egyeztetések, az Irie Maffiával például a sajtótájékoztató előtt tíz perccel tudtunk megállapodni. A járványhelyzet miatti korlátozásoknak egyébként főként a külföldi fellépők és a kisszínpadi koncertek, illetve a Kossuth térre tervezett színházi előadások estek áldozatául. 

Hogyan alakulnak az estek a Rózsakertben? 
Az átalakított programnak köszönhetően a Rózsakert Szabadtéri Színpadra kilátogató nézők nemcsak színházi előadásokat láthatnak, hanem koncertélményekkel is gazdagodhatnak. A kaposvári Csiky Gergely Színház névadójuk egyik remekművét hozza el Nyíregyházára: a Buborékok című darab rendezője Vidnyánszky Attila. Örömmel látjuk vendégül a Legyen úgy! című Dés László koncerten fellépő Básti Julit, a hazai színjátszás egyik ikonikus alakját, és a különleges hangú énekesnőt, Tóth Verát; de az érdeklődők találkozhatnak a nagy sikerű Legénybúcsúval is – a Játékszín előadásában színpadra lép többek között Szente Vajk, Nagy Sándor, Csonka András és Szerednyey Béla is. E kiváló előadások mellé négy produkció fért még be: a fesztivál nyitónapján, augusztus 19-én este az Irie Maffia ad koncertet, 23-án a Follow the Flow zenél, 28-án a Budapest Bár érkezik Bangó Margittal és Mező Misivel, a VIDOR utolsó estéjén, 29-én pedig a Like a Rolling Stones című produkció várja az érdeklődőket olyan nagyszerű művészek közreműködésével, mint amilyen Thuróczy Szabolcs, Ónodi Eszter, Simon Kornél, Fekete Linda, Tasnádi Bence vagy Ódor Kristóf. Azért, hogy a járványügyi szabályokat be tudjuk tartani és tartatni, a koncertekre jelképes árú belépőt kell vásárolni, hiszen csak így garantálható, hogy nem jönnek be többen a Rózsakertbe, mint ahány ülőhely van. 

Ezek szerint a Sunshine FM VIDOR Kert programja is mozgalmasabb lesz a szokásosnál? 
Igen, a népszerű helyszínen a hazai zenei élet fiatal előadóit láthatja és hallhatja a közönség kiegészülve helyi csapatokkal. Koncertet ad többek között a Tortuga, ők augusztus 22-én lépnek fel, másnap az OliverFromEarth, 24-én az Aurevoir, 27-én pedig a Carson Coma muzsikál. A világzenét ebben az évben többek között a Terra Profanda és a Los Orangutanes képviseli, az utóbbit 25-én hallhatja a közönség. Ezek a koncertek 19.30-kor kezdődnek, de nem maradnak el a helyi klubok és rádiók lemezlovasainak tematikus zenei estjei sem: ők minden nap 21 órától 2.30-ig szórakoztatják a közönséget – fontos információ, hogy a létszámkorlát betartása mellett a VIDOR Kertbe nem kell belépőt venni. És még mindig zene: az elmúlt években nagy sikere volt a fesztivál két templomi eseményének, ezek sem maradnak el: a római katolikus templomban orgonakoncertre várjuk a zenekedvelőket, a zsinagógában pedig Adio Kerida – Ég veled szerelmem! címmel mediterrán zsidó melódiák csendülnek fel. 

Ebben az évben is izgalmasnak ígérkezik a színházi versenyprogram. Kiket láthat a közönség? 
Bár rendkívüli körülmények előzték meg a szervezési munkálatokat, a nézők az idén sem maradnak nívós versenyprogram nélkül. A közönség számos kedvencével találkozhat újra, itt lesz többek között az Orlai Produkció „színeiben” Kovács Patrícia és Ötvös András (Kaktuszvirág, a rendező: Novák Eszter). Szerednyey Béla, Nagy Sándor, a Móricz Zsigmond Színház színpadán korábban szereplő Kerekes Évával és Balla Eszterrel a Madách Színház Ügyes kis hazugságok című darabjában lép színpadra (a rendező Szirtes Tamás). Gáspár Sándor a Szikora János nevével fémjelzett Molnár Ferenc-műben, a Játék a kastélyban (Vörösmarty Színház) című darabban, Balsai Móni és Schmied Zoltán a Büszkeség és balítélet két színészre című alkotásban (Centrál Színház, a rendező: Ujj Mészáros Károly), Mucsi Zoltán és Fodor Tamás a Nézőművészeti Kft. és a Szkéné Színház közös produkciójában, az Eleven éjszaka című előadásban (a rendező: Koltai M. Gábor). Bemutatkozik a Miskolci Nemzeti Színház a Betörő az albérlőm című vígjátékkal, Keszég László rendezésében, az Aranytíz pedig a Szőcs Artur nevével fémjelzett Csehov-egyfelvonásosokkal. A Neptun Brigád Benne vagy produkcióját Kovács Dániel Ambrus, a TÁP Színház Rendezői változatát Znajkay Zsófia állította színpadra. A szerzők listájának palettája is rendkívül széles: klasszikus magyar szerzők, így Örkény István is szerepel rajta a Tóték című alkotással a Veres1 Színház vendégjátékában (a rendező: Dicső Dániel), a kortárs magyar szerzők közül Grecsó Krisztián: Megyek utánad című alkotása is Nyíregyházára érkezik az Orlai Produkciós Irodától Dékány Barnabás rendezésében, és láthatják a nézők a Hevesi Sándor Színház Sóska, sültkrumpli című előadását is, aminek a rendezője Farkas Ignác. 

Minden évben igyekszik újdonsággal kirukkolni a fesztivál. Így lesz az idén is?
Ebben az évben a hagyományos színházi versenyprogram mellett egy valódi kuriózum is szerepel a fesztivál eseményei között, augusztus 26-án ugyanis a Nemzeti Lovas Színház érkezik Nyíregyházára. A Kincsem című nagyszabású produkcióban többek között Pintér Tibor és Papadimitriu Athina is szerepel, az előadást a fesztivál egyik új helyszínén, a Pagony Hotel területén lévő Timpex Arénában láthatják a kulturális csemege iránt érdeklődők. A színházi versenyprogram teljes nézőtéri kapacitással várja a közönséget, és bár vannak olyan darabok, amelyekre már az összes jegy elfogyott, az érdeklődők találhatnak még belépőket a versenyprogram előadásaira a színház szervező- és jegyirodájában, valamint a www.moriczszinhaz.hu, illetve a www.vidor.euoldalakon. A jegyértékesítésen egyébként észrevehető a járvány hatása: a veszélyeztetett korosztály tagjai közül érzékelhetően kevesebben vettek most jegyet, mint a korábbi években. Az elmúlt három VIDOR-on Benedek Miklós volt a színházi versenyprogram zsűrielnöke, az idén Koltai Róbert, Jászai Mari-díjas színész, filmrendező vezeti a grémiumot. Az elismeréseket ezúttal is házhoz visszük majd, a díjazott társulatok és művészek az első otthoni előadásuk után, saját közönségük előtt vehetik majd át a nekik járó üvegszobrot. 

A fesztivál elmaradhatatlan programjai az irodalmi estek. Az idén kikkel találkozhatnak az érdeklődők? 
Az elmúlt két fesztiválon bebizonyosodott, hogy az irodalmi programok tökéletes helyszíne a Bencs-villa, ahol ezúttal is üdítő kulturális csemegékre számíthatnak a nézők. Az E-Mancik Színházi Manufaktúra négy ragyogó színésznővel és egy fergeteges előadással, a Szomjas férfiak sört isznak helyettem című darabbal érkezik Nyíregyházára, lesz humorest, amelyben a múzsák visszavágnak, a Többszemközt című sorozat keretében pedig Szente Vajkkal és Nagy Sándorral ismerkedhetünk meg közelebbről a Sóstói úti villában. Ami viszont ugyancsak irodalom, mégsem a Bencsben rendezzük, az a VI. Nyírségi Limerickbajnokság döntője, amelynek, tekintettel arra, hogy eddig minden évben több mint százan vettek részt a finálén, ezúttal is a Művész Stúdió ad majd otthont.

A Kossuth téri koncerteket nem lehet megtartani – ezen kívül van valami, amin a járványügyi szabályok betartása miatt kellett változtatni? 
Igen, több program helyszíne is módosul. A gasztronómiai ínyencségek iránt érdeklődők ebben az évben a Kossuth téren találhatják meg a VIDOR Falut, és az utcazenészekkel is a belvárosban, a szobor mellett találkozhatnak a fesztiválozók. Az idén is lesznek artisták, pantomimesek, élő szobrok, mutatványosok és tűzzsonglőrök – ők is a város szívében mutatják be performanszaikat. A bábszínház helyszíne nem változik, a legkisebbeket ezúttal is a Hősök terére várjuk, de a Korzó színpadán is lesznek gyermekprogramok. Lesz ezek mellett táncház, sakkbajnokság, kiállítás, a Kossuth téren felállított Led-falon vígjátékokat láthatnak a mozirajongók. Az érdeklődők késő estig válogathatnak majd a különféle művészeti ágak gazdag kínálatából, melyek nélkül nem lenne teljes a VIDOR forgatag. És bár a Kossuth téren nem lesznek koncertek, bízom abban, hogy a VIDOR ebben az évben is nagyon sok élményt nyújt majd a fesztiválozóknak, hiszen 11 napon át kiválóbbnál kiválóbb programok közül választhatnak.

$show=search





















ELŐADÁSAINK$type=slider$meta=0$label=0$rm=0$sn=0$count=999$show=home

$show=label






















Nyíregyháza$show=home

További híreink$type=three$cate=0$author=0$comment=0$count=99$rm=0$snippet=0$meta=0$show=home

Név

1981-től korábbi bemutatók listája,1,1981/1982-es évad,8,1982/1983-as évad,8,1983/1984-es évad,9,1984/1985-ös évad,12,1985/1986-os évad,12,1986/1987-es évad,14,1987/1988-as évad,10,1988/1989-es évad,10,1989/1990-es évad,11,1990/1991-es évad,10,1991/1992-es évad,12,1992/1993-as évad,8,1993/1994-es évad,11,1994/1995-ös évad,11,1995/1996-os évad,11,1996/1997-es évad,11,1997/1998-as évad,9,1998/1999-es évad,7,1999/2000-es évad,8,2000/2001-es évad,9,2001/2002-es évad,8,2002/2003-as évad,11,2003/2004-es évad,10,2004/2005-ös évad,10,2005/2006-os évad,9,2006/2007-es évad,12,2007/2008-as évad,11,2008/2009-es évad,11,2009/2010-es évad,13,2010/2011-es évad,15,2011/2012-es évad,13,2012/2013-as évad,1,2013/2014-es évad,14,2014/2015-ös évad,15,2015/2016-os évad,12,2016/2017-es évad,12,2017/2018-as évad,13,2018/2019-es évad,14,2019/2020-as évad,13,2020/2021-es évad,14,9-től 5-ig,10,a balek,18,a dzsungel könyve,4,a három kismalac,1,a hülyéje,1,a kék bolygó,6,a kék pék,2,a keresztapa,1,a kis hableány,11,a kisfiú meg az oroszlánok,1,a manó,8,a név carmen,11,A név: Carmen,2,a púpos,1,a púpos lovacska,4,a repülő egér,3,a rózsák háborúja,13,aase-díj,1,ady endre,1,ájlávju,1,albert éva,1,állati színjáték,8,antal bálint,1,antal olga,12,apjok rodica,1,arany-metszés,7,aranyceruza,1,aranykalapács-díj,1,asszony asszonynak farkasa,17,Áts Zoltán,2,avass attila,29,az egérlyukból,5,bagó bertalan,1,bajomi nagy györgy,2,bajor lili,2,bajusz emőke,4,bajzáth péter,3,baksa imre,1,bal józsef,7,balfácánt vacsorára!,9,balikó tamás,1,balla annamária,1,Balla Eszter,1,balogh béla,5,balogh gábor,14,bánhidi krisztián,1,bánki zsolt,1,bárány frigyes,46,barta éva,3,bartus gyula,1,bata hajnalka,1,bede-fazekas szabolcs,5,bemutató,1,Bencs irodalom,2,Bencs László Emléklap,1,bencs villa,40,bende kinga,3,benedek miklós,2,berki antal,4,bérlet,3,bérletek,2,bérletszünetek,1,betegség miatt elmarad,2,bíró kriszta,1,blaskó balázs,2,blog,5,bob herceg,13,bora gábor,1,bóta gyula,1,botos bálint,2,bozóky istván,4,Brighelle-díj,1,buda mónika,2,budai norbert,4,budai zsófia,8,carmen,1,carpedignem,1,castel felice,1,casting,2,chicago,21,chován gábor,2,czeizel gábor,1,cziffra krisztina,2,czikéli lászló,1,czvikker lilla,4,csabai judit,1,cseke szabolcs,1,cselényi nóra,1,csenterics ágnes,1,cserna antal,2,csík györgy,1,csiki zsolt,1,csikos sándor,13,csizmadia tibor,1,csoma judit,6,csontos noémi,4,csorba ilona,15,csutkai csaba,1,daróczy sándor,1,darvasi lászló,1,Debreczeny Csaba,1,delila,4,dengyel iván,1,dévai péter,1,dézsi darinka,16,díj,2,díjak,1,diótörő herceg,3,díszletterv,2,dobó kata,1,dóczy péter,1,domonkos péter,1,don carlos,18,dragomán györgy,2,dubrovka tamara,1,dudics gábor,1,dumaszínház,1,dunai károly,1,egger géza,3,égi társulat,1,egressy zoltán,1,egyed attila,7,elmeredt,1,előadásaink,19,előadások,1,emilia galotti,1,enigma,1,enyedi éva,1,erdős borcsa,1,ernei júlia,1,éry-kovács zsanna,8,etikett,1,évadterv,4,évadzáró,1,ezeregyéjszaka,8,eztrád,2,fábián gábor,5,fábián józsef,2,faragó zsuzsa,1,farkas lászló,1,farkas vs piroska,1,farsangi flamenco fiesta,1,fazekas istván,13,fehér andrás,1,fehér balázs benő,8,fekete ágnes,1,fekete györgyi,1,fekete istván,3,fekete réka thália,2,felhőfi kiss lászló,1,fellinger domonkos,26,ferencz krisztina,1,férjek és feleségek,1,fesztival,1,film,1,fodor boglárka,1,fodor katalin,1,fon gabi,1,forgách andrás,2,forgács péter,6,főfőnök,1,földi lászló,9,fridrik noémi,27,fritz györgy,1,függöny fel,1,fülöp angéla,6,für anikó,1,gaál erzsébet,9,gábos katalin,7,gados béla,25,galambos péter,1,galéria,12,garay nagy tamás,1,gáspár tibor,19,gazsó györgy,13,geday mária,2,gellért péter,6,georgita máté dezső,1,gerbár tibor,4,gerle andrea,19,gogol,1,gosztola adél,21,gönczy ágnes,1,göttinger pál,28,grosschmid erik,1,gubik petra,2,gulácsi tamás,34,gulyás anna,4,gulyás attila,1,gyarmathy ágnes,1,gyenge katalin,4,gyerekeknek,4,gyilkosság meghirdetve,14,gyuricza istván,1,gyuris tibor,39,háda jános,1,hajdu péter istván,1,halasi dániel,10,halpern és johnson,1,hamupipőke,8,hanganyag-archívum,1,hargitai iván,6,harlekin bábszínház,1,harsányi sulyom lászló,4,hartmann teréz,5,hável lászló,1,hegymegi máté,1,heisenberg,3,hello dolly,2,hetey lászló,30,hírek,576,hírlevél,1,holik zsolt,1,holl istván,4,holló arnold,3,holokauszt,1,honti györgy,3,horgas péter,1,horváth csaba,1,horváth illés,7,horváth istván,8,horváth julianna,3,horváth lászló attila,83,horváth margit,32,horváth réka,22,horváth sebestyén sándor,23,horváth viktor,9,Horváth Zsuzsa,2,húsvét,1,illatszertár,22,ilyés róbert,3,illyés ákos,41,információ,14,interjú,83,istván istván,8,ivo krobot,3,jancsó miklós,1,játék,2,Jean Cocteau,1,jegyek,3,jenei judit,47,jenővári miklós,1,jordán tamás,1,jósa andrás múzeum,2,jótékonyság,2,józsa bettina,3,józsa imre,1,jövőre veled ugyanitt,2,juhász györgy,18,juhász istván,1,kálid artúr,3,kalucsni,15,kamara,5,kameniczky lászló,14,kampányfilm,1,karácsony,1,karádi zsolt,2,kardos tünde,4,kasvinszki attila,3,kaszás gergő,2,katona gábor,3,katona lászló,1,katona zoltán,2,kazár pál,6,kelet színésze,2,képek,27,képzelt riport egy amerikai popfesztiválról,2,kerék benjámin,1,kerekes éva,1,kerekes lászló,9,keresztes attila,9,keresztes sándor,4,keresztes tamás,2,kertész zsolt,3,keszég lászló,4,kiállítás,1,kiemelt,2,kirády marcell,1,kirják róbert,16,kis-kovács gergely,1,kiss csinszka flóra,1,kiss diána magdolna,1,koblicska kálmán,14,kocsis antal,12,kocsis gyöngyvér,1,kókai mária,1,kokics péter,4,kollonay zoltán,2,Kolonits Klára,1,koltai m gábor,8,kompár valéria,1,kónya merlin renáta,10,korcsmáros gábor,2,korognai károly,1,koroknai sándor,2,korompai vali,2,korompay vali,1,kosik anita,32,kovács balázs,1,kovács kata,1,kovács katalin,1,kovács patrícia,2,kováts dénes,2,kováts istván,3,kováts vera;,3,kövek,2,kövér judit,12,kövesdi lászló,1,közérdekű,1,krámer györgy,4,kritika,8,krizsán zoltán,1,Krúdy,1,Krúdy Gyula-díj,1,Krúdy Kamara,8,kulcsár viktória,1,kulisszajárás,1,kuthy patrícia,54,kútvölgyi erzsébet,1,kutyaharapás,2,ladányi andrea,6,lakatos máté,9,lass bea,1,lászló lili,8,lászló rita emőke,1,leenane szépe,7,lencsés istván,1,lendvai zoltán,7,léner andrás,2,léner péter,7,lengyel istván,5,letölthető havi műsorok,1,limerick,2,litauszky lilla,1,losonczi katalin,11,macbeth,13,magyar éva,1,magyar kultúra napja,2,magyar színházak fesztiválja,1,magyar teátrumi társaság,1,majoros zoltán,1,majzik edit,2,mándi erika,1,marcsinák anikó,2,marketing,1,martinkovics máté,11,maszmók afrikában,7,máthé eta,16,matkócsik andrás,1,matolcsi marianna,3,mátonffy mária,1,mátrai lukács sándor,2,mátrai tamás,10,matuz jános,1,mátyus stefánia,1,megyeri zoltán,9,mensáros lászló,3,mertz tibor,1,mese,1,meseautó,26,mesél a bécsi erdő,6,mester edit,4,mészáros árpád zsolt,17,Mészáros Máté,1,mészáros péter,1,mészáros tibor,1,mezei zoltán,3,mi és ők,2,miklósi erika,1,mikulás furfangja,4,mikuláshajó,1,mirr-murr kalandjai,2,mohácsi jános,7,molnár csaba,1,molnár erika,10,molnár lászló,1,molnár mariann,14,móricz zsigmond,1,móricz-gyűrű,1,MOST FESZT,2,mucsi zoltán,5,munkácsi anita,21,munkatársak,2,műsorváltozás,1,Művész Stúdió,6,művészasztal,10,művészstúdió,2,nádas péter,1,nagy andrás lászló,3,nagy karina,3,nagy péter,1,nagy róbert,1,nagyidai gergő,47,nagypál gábor,1,nagyszínpad,4,nemzeti színház,1,nézőművészeti kft,2,nívódíjak,13,novák eszter,2,novák jános,1,nőnap,1,nyitott ablak,1,nyitrai lászló,3,nyolc nő,1,nyomtató enikő,10,olajos gábor,4,olt tamás,22,olvasópróba,13,operett,1,Orlai,1,orlai produkció,12,orosz anna,3,orosz helga,7,orpheum madams,3,oscar,14,osváth judit,1,osztovits levente,1,Örökös tag,1,örökös tagok,21,pálffy kinga,1,palicz eszter alma,2,pankotay éva,1,pankotay istván,3,pankotay péter,2,papp dániel,1,paráda zsolt,1,Párterápia,3,pásztor pál,12,pásztor zoltán,1,perjési hilda,4,petényi ilona,3,petneházy attila,45,Pierrot-díj,1,piroska és a farkas,2,pitz katalin,1,polgár péter,1,portik györffy andrás,4,poszt,8,pótlás,1,prah,1,pregitzer fruzsina,70,premier,5,prima díj,1,próba,1,prométheuszról,1,púpos lovacska,2,puskás tivadar,51,radvánszki tibor,1,Rahmanyinov,2,rajkó balázs,1,rák zoltán,39,rékasi károly,6,rendezők,11,réti szilvia,4,rettenetes szülők,9,réz judit,3,róbert gábor,5,rólunk,6,rosta sándor,1,rózsakert szabadtéri színpad,7,rudas istván,2,rusznák adrienn,1,saárossy kinga,2,safranek károly,13,sajtótájékoztató,6,salamon suba lászló,6,sándor júlia,24,sárkányölő krisztián,1,sárközi istván,3,sás péter,2,scherer péter,2,schlanger andrás,12,schmidt sára,7,schulteisz gábor,1,sediánszky nóra,30,sherlock holmes,6,sikerek díjak,1,silló sándor,2,simon kornél,4,simon mari,5,simon ottó,1,simor otto,1,simor ottó,15,sipos balázs,1,sirály,1,sirkó eszter,6,sógornők,3,solti csanád,1,somló gábor,1,somogyi nikoletta,1,spaits rita,1,spartacus,1,srankó éva,1,staub viktória,2,stettner ottó,10,szabadtéri mozi,1,szabadtéri nyár 2019,10,szabadtéri színpad,3,szabó k istván,2,szabó kimmel tamás,1,szabó márta,35,szabó máté,6,szabó tamás,1,szabó tünde,30,szabó zoltán,4,szakács tibor,1,szakály viktória,1,szalai kriszta,1,szalay bence,2,szalma noémi,9,szalma tamás,3,szántó sándor,1,szatmári ildikó,1,szegedi dezső,1,szegezdi róbert,6,székhelyi józsef,2,széles zita,38,szeli ildikó,2,szente vajk,14,szervét tibor,1,szigeti andrás,24,szikszai rémusz,10,szilágyi bálint,1,szilágyi tibor,1,színészek,68,színészház,1,színház,1,színházak éjszakája,4,Színházi bestiák,5,színházi versenyprogram,1,színházunk története,1,színpadi munkatársak,1,szokolai brigitta,2,szőcs artur,7,szűcz edit,1,szvrcsek anita,4,Tamás Attila,5,tamás kinga,1,támogatói információ,1,tanár úr kérem,5,táncfarsang,31,tanulmány a nőkről,1,társulat,24,tasnádi csaba,29,taurin trauma,2,telefondoktor,2,telihay péter,3,ténai petra,1,tenczler tímea,1,tengeren,14,térey jános,1,Thália Színház,2,tóth károly,51,tóth miklós,8,tóth sándor,2,tóth szilvia lilla,3,tóth zolka,33,tóth zoltán lászló,1,török imre,1,trokán anna,1,trokán péter,1,tucker andrás,1,túri lajos,4,tündér lala,1,tűzkő sándor,1,új honlap,1,ullmann mónika,3,upor lászló,1,úri muri,16,urmai gábor,12,ügyviteli munkatársak,1,vajda jános,6,valcz péter,1,vámosi gergely,1,vámosi judit,7,vámosi máté,3,vándor éva,1,varga balázs,8,varga fekete kinga,2,varga norbert,8,varga péter,2,várj míg sötét lesz,2,varjú olga,25,varosmajor,1,varsa mátyás,1,vas-zoltán iván,1,vaszkó bence,12,véber tímea,3,végh zsolt,5,venczli zóra,1,vendégművészek,30,vennes emmy,8,venyige sándor,2,verebes istván,8,vereckei rita,1,vezetőség,1,vicei zsolt,11,vida gábor,2,vidám bérlet,6,Vidéki Színházak Fesztiválja,2,videó,148,videóajánló,4,vidor,12,VIDOR 2019,2,VIDOR Fesztivál,13,VIDOR zsűritag,4,világszép nádszálkisasszony,2,virtuális séta,1,vitai andrás,2,vizkeleti zsolt,1,vlahovics edit,2,vőlegény,2,vuk,1,wéber kata,2,werkfilm,9,zakariás máté,1,zeke edit,1,zenés VIDOR nyár 2019,11,zubor ágnes,19,zsigmond emőke,5,Zsoldos Bálint,1,zsótér sándor,2,
ltr
item
Móricz Zsigmond Színház: Kirják Róbert interjúja a VIDOR Fesztiválról a Kelet-Magyarországban
Kirják Róbert interjúja a VIDOR Fesztiválról a Kelet-Magyarországban
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJpENx5I1UYm6gJk3SAeV2Nb4_bKBvK_a7rnKjYEO4byQg9SSuRCybPWr9zOFEUbOz9lbcYGMAqigNC-QSBCz33NaDJO9KxhR-iifn0bqbQn2GdKW4uI_I_8HCw_FCHmNHytMiUy0nArar/s640/Kirja%25CC%2581k+Ro%25CC%2581bert+23.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjJpENx5I1UYm6gJk3SAeV2Nb4_bKBvK_a7rnKjYEO4byQg9SSuRCybPWr9zOFEUbOz9lbcYGMAqigNC-QSBCz33NaDJO9KxhR-iifn0bqbQn2GdKW4uI_I_8HCw_FCHmNHytMiUy0nArar/s72-c/Kirja%25CC%2581k+Ro%25CC%2581bert+23.jpg
Móricz Zsigmond Színház
http://moriczszinhaz.blogspot.com/2020/08/nyiregyhaza.html
http://moriczszinhaz.blogspot.com/
http://moriczszinhaz.blogspot.com/
http://moriczszinhaz.blogspot.com/2020/08/nyiregyhaza.html
true
6325755384628304489
UTF-8
Összes cikk betöltve. Nem találtunk ilyen cikket. TOVÁBB Tovább... Válasz Válasz visszavonása Törlés By Címlap OLDALAK CIKKEK Összes HASONLÓ CIKKEK Címke Archívum KERESÉS Összes cikk Nem találtunk ilyen cikket. Címlapra vasárnap hétfő kedd szerda csütörtök péntek szombat vas h k sze cs p szo január február márciu április május június július augusztus szeptember október november december jan feb márc ápr május jún júl aug szept okt nov dec épp az imént 1 perce $$1$$ minutes ago egy órája $$1$$ hours ago tegnap $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago öt hétnél régebben követők követés EZ PRÉMIUM TARTALOM Megosztás mindet másol mindet kijelöl mindet kimásoltuk Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy